{{ showmenu }}

Ontdek de Houtinformatielijn van Centrum Hout

Bij Centrum Hout zijn we trots op onze Houtinformatielijn, een waardevolle bron voor iedereen die meer wil weten over hout en houttoepassingen. Of je nu een professional in de bouwsector bent, een architect of een particulier met interesse in houten trappen, kozijnen of zelfs het bouwen van een houten woning, onze Houtinformatielijn biedt je de expertise die je nodig hebt.

Wat is de Houtinformatielijn?

Centrum Hout is als kennisbank, vraagbaak en communicatiespil hét aanspreekpunt voor hout en houtproducenten in Nederland.De Houtinformatielijn is een service van Centrum Hout, opgezet om vragen over houtgebruik te beantwoorden. Ons team van deskundigen staat klaar om je te helpen met uiteenlopende kwesties, van technische specificaties en toepassingsmogelijkheden tot duurzaamheid en certificering van houtproducten.

Waarom de Houtinformatielijn gebruiken?

  1. 1Deskundige adviezen: Ons team bestaat uit ervaren houtexperts die up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in de houtindustrie.
  2. Breed scala aan onderwerpen: Of het nu gaat om bouwtechnieken, milieuvriendelijke toepassingen of innovatieve houtproducten, wij hebben de antwoorden.
  3. Toegankelijkheid: De Houtinformatielijn is eenvoudig te bereiken via telefoon, e-mail en WhatsApp, en biedt snelle en betrouwbare informatie.

Hoe werkt het?

Het gebruik van de Houtinformatielijn is eenvoudig:

  • Bel ons op: 0900-532994
  • Stuur een e-mail naar: houtinformatie@centrumhout.nl

Ons team streeft ernaar om je vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.

Voor wie is de Houtinformatielijn?

De Houtinformatielijn is er voor iedereen:

  • Professionals in de bouw: Voor advies over houttoepassingen en bouwtechnieken.
  • Architecten en ontwerpers: Voor inspiratie en technische ondersteuning bij het gebruik van hout in ontwerpen.
  • Particulieren: Voor tips en informatie over het toepassen van hout in projecten zoals trappen, kozijnen of zelfs houten woningen.

Maak vandaag nog gebruik van deze service en ontdek hoe hout jouw projecten kan verrijken!

  • terug
    naar
    overzicht